Æ VILLE HELLER

HEI HEI :o)

Hærrejemeni no syns æ æg har vørte slapp her HEHE iykwim!
I allestigninge, så har no det vært ei hæktist uka i det siste. Har vært å spelt foppoill, sykla mæ laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tur ovsvpvos.

Men no ska dåkker høre ei artig historie fra idag L O L. Æ å nåkken kompisa sku på ei foppoilltræning. Så vi hadde noo fådd direksjona på kor vi sku sykla å sånne taker og sing. Ja som kjæm vi no fram te herran plassen der vi sku "møtes", men gjett ka. DET VA FEIL PLASS L O L. Så vi sporte en tjukk brite ved navn James Jackson kor vi sku hænne, så han sendte oss hundreåhelvets mange kilometran bortigjønna gaten her, forbi nånn hæsta å sjit. Så etter langt om lenge å enda lenger enn sjit kom vi fram te den her nye plassen, men gjett ka. DET VA FEIL PLASS DET HER Å!!! L O L XDDD. Men det aller værste va no at dit vi egentlig skulle, va 400 meter fra huset, men neida gjett kor langt vi sykla. TJUEFIRE KILOMETER FOR SVARTE KUKTRYNE. Glad å fornøyd i allehopp.

Så æ må no slænge med nån billeta også :P
Me on mah Bitchmobil hustlin bitches in the dark :P

 

Her e vi da i hælvete ettr sykkelturn, tykjens fint va det no heldivis. My Bitchmobil in the front :P

 


 A pic of med eating potato ships long time ago :P

Imårra kommer Tour rundt i det megasvære chestbrahhuset vårs :o)


 XOXOX- trulcmn

4 kommentarer

Ragnhild

18.09.2013 kl.22:49

fan #1

trulcmn

18.09.2013 kl.22:53

Ragnhild: ty :P

Torsknes

18.09.2013 kl.23:18

Æ VILLE HELLER SUG KUKEN TIL FARENMIN, MENS HO MAMMA SÅ PÅ Å HO SØSTER KLAPPA TAKTA, ENN Å SYKLE DEN RUNDEN IGJEN. Æ VILLE HELLER HATT JOSEF FRITZEL SOM BARNEVAKT ENN Å SYKLE DEN STREKNIGA IGJEN!

Rasmus

19.09.2013 kl.15:04

Æ elske det!

Skriv en ny kommentar

trulcmn

trulcmn

17, Båtsfjord

Trives

Kategorier

Arkiv

hits